Kelim Solo

Dessa enfärgade kelim-mattor av ren ull är handvävda i Bhadohi, Indien med en modern vävteknik. Ullen som används är av mycket god kvalitet och mattorna är tåliga och lämpar sig väl för daglig användning och slitage.
Mattorna är mycket populära och passar perfekt i de flesta rum och miljöer där de bidrar med ett härligt färginslag.
Enfärgade mattor är perfekta för att knyta ihop inredningen i ett rum - och kan skapa precis den rätta atmosfär och känsla man är ute efter.
Oavsett om det handlar om att lägga till en stark och djärv kontrast i form av ett livligt färgstänk eller en mer balanserad och harmonisk ton-i-ton-känsla i hemmet, kan båda enkelt uppnås med en enfärgad Kelim Solo ullmatta .
Avsaknaden på mönster och färgkombinationer är definitivt ett bevis på varför "less-is-more" -metoden fungerar så bra.
Eftersom Kelim Solo-mattor är handvävda har de ingen lugg och är tunnare än handknutna mattor och därmed lättare att hålla rena. De är gjorda av 100% ren ull, ett fantastiskt material som är naturligt smutsavvisande och brandsäkert.
Mattorna är mångsidiga och har den extra fördelen att de har två sidor. Det innebär att de helt enkelt kan vändas och användas om de blir fläckiga eller smutsiga.
Dessa mattor är ett prisvärt alternativ och passar perfekt för användning i nästan alla miljöer, vare sig det är ett kontorsutrymme, ett mötesrum eller en hemmiljö med modern inredning.
En enfärgad ullmatta är det perfekta sättet att ge en lugn men ändå sofistikerad känsla till rummet eller miljön där den placeras.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

64 Mattor

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

64 Mattor

per sida
Sätt fallande sortering
Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alla rättigheter förbehållna.