Flash Sale! Få 10% extra rabatt. Använd koden: FLASH10 - %countdown %days kvar
Filtrera

Hitta din matta

Hitta din matta
Min matta får kosta:
Rensa
Ziegler Modern

Ziegler Modern

Ziegler Modern mattor är en modern version av den klassiska Ziegler-designen. Mattorna knyts för hand i Iran och Pakistan med ull eller silke av hög kvalitet. Mattorna har ofta djärvare färger och mer abstrakta eller geometriska mönster än traditionella Ziegler mattor. De erbjuder en perfekt blandning av klassiskt hantverk och modern design, vilket ger en tidlös elegans och en subtil känsla av lyx.

Ziegler Modern mattor stentvättas ofta för att ge dem en naturlig glans och ett vackert antik finish utseende. Stentvättsprocessen lyfter fram de naturliga variationerna i fibrerna, vilket ger mattorna ett mer organiskt och naturligt utseende. Med sin moderna design, sina högkvalitativa material och sin unika stentvättsprocess är Ziegler Modern mattor ett perfekt komplement till moderna eller samtida inredningar.

Oavsett om du vill ge ditt vardagsrum eller sovrum en känsla av sofistikering, eller om du helt enkelt vill skapa ett mysigt och inbjudande utrymme, är en Ziegler Modern matta ett vackert och inspirerande val.

Läs mer
Kontakta mig Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Alla rättigheter förbehållna.