Flash Sale! Få 15% extra rabatt. Använd koden: SAVE15

Om oss

Välkommen till ett brett och varierat sortiment av handknutna mattor – tillgängliga vid dina fingertoppar

Vi strävar efter att erbjuda det bredaste urvalet av handknutna mattor till de bästa priserna - på en modern webbplats med enkel navigering vill vi göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för dig att hitta din nya matta.

Från oss till dig

Vi erbjuder handknutna orientaliska mattor i alla möjliga olika former och storlekar.

Vårt sortiment består av en mängd olika mattor – hos oss hittar du allt ifrån enkla och rustika nomadmattor tillverkade under enkla förhållanden, till tidlösa klassiska persiska mattor, till de allra mest imponerande silkesmattor med knuttätheter på uppåt och över 1 miljon knutar/kvm, som bara kan tillverkas av de mest skickliga mattknytare.

Från de gamla städerna i öst, till Hamburgs anrika Speicherstadt, Europas matthuvudstad - levereras våra mattor direkt till din dörr.

Varför köpa från Carpet Avenue?

Vi kan matt-branschen. Med mer än fyrtio års erfarenhet, både online och i fysisk butik, har vi den kunskap och kompetens som krävs.

Vi bryr oss

Att du som kund känner dig nöjd med ditt köp och hela din köpupplevelse betyder allt för oss! Vi finns till hands för att hjälpa dig hitta en matta som motsvarar dina förväntningar - och som du kan ha glädje och användning av i flera år.

Högsta kvalité till marknadens bästa priser

Långsiktiga relationer och ett starkt och etablerat leverantörs nätverk gör det möjligt för oss att köpa våra mattor.

Alla våra mattor köps in utan mellanhänder vilket gör att vi kan hålla våra priser låga så att du som kund får tillgång till handknutna mattor av högsta kvalitet till marknadens bästa pris.

Vi är rättvisa

Vi tillämpar de högsta etiska principerna och utför ständiga kontroller för att säkerställa att det inte finns tecken på undermåliga arbetsförhållanden. Vi samarbetar endast med seriösa leverantörer som garanterar den standarden, de rättigheter och arbetsvillkor som vi står för. Om någon överträdelse skulle upptäckas upphör samarbetet med omedelbar verkan.

Vi ser framtiden

Vi uppdaterar nästan dagligen vårt sortiment med nya unika mattor och optimerar regelbundet vår webbplats för att tillhandahålla den bästa och smidigaste shoppingupplevelse vi bara kan.

Resultatet?

Du hittar en matta som motsvarar alla dina förväntningar - till rätt marknadspris. En matta som du kan ha glädje och användning av i många många år.

 

CARPET AVENUE - Hitta din matta här!

Kontakta mig Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Alla rättigheter förbehållna.